Në datat 14&15 Janar 2020 studentët e bachelor dhe master të degës Menaxhim Biznes në Kolegjin Universitar Wisdom morën pjesë në workshop e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë,Biznesit dhe Turizmit Cvite Fiskovica 5,21000 Split,Kroaci.Në të dyja ditët u zhvilluan workshope dhe trajnime me këto tema: Crisis management in cybersecurity,Starting a small business in an international environment ,Cultural aspects of marketing ,Alternative economic
concept,what works at home,doesn’t always work abroad.Standartization vs adaption,dilemma in international marketing. Të gjitha temat u trajtuan nga pedagogët e Fakultetin e Ekonomisë,Biznesit dhe Turizmit Cvite Fiskovica me detaje duke treguar strategjitë e të qenit një profesionist dhe jo vetëm. Ky trajnim shpalosi shumë pyetje,komente dhe debate mes studentëve të cilët ishin interaktive.Në perfundim studentet e K U Wisdom u pajisën me çertefikata.