Në datën 6 Tetor 2020 në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom” u zhvillua një mbledhje me të ftuar - Onorevole Massimo Romagnoli CEO Progresso AMP Consulting,- Dott.sa Carolin AracaCEO Assistant and Junior Public Affairs Officer- Av. Saimir Kumrija Balcan Legal ManagerGjatë mbledhjes u diskutua mbi Progresso APM Consulting dhe vizionin e saj për të orientuar kompanitë shqiptare, universitetet, CSO etj, për mundësinë e fitimit të fondeve direkte dhe indirekte nga CE.