Anëtarët e Klubit të Vullnetarëve të Kolegjit Universitar Wisdom  në qendrën Xhonatan
(Jonathan Center ). Anëtarët e këtij klubi  ofrojnë  kontributin  e tyre në qendrën Xhonatan
(Jonathan Center ) çdo të martë dhe të enjte në orën 16:00 -17:30.
Të gjithë studentët që janë të interesuar të marrin pjesë mund të kontaktojnë me kryetaren e
klubit ne adresën e emailit: kristinaxharo3@gmail.com