U organizua ceremonia e Diplomimit per Vitn akademik 2011-2012. Mori pjese dhe Amb.Paolo Foresti, emocion i veçante per studentet edhe profesoret. U kurorezuan me sukses perpjekjet e perbashketa ne rrugen e gjate te dijes dhe arritjeve profesionale.Perfundoi cikli i tre vite studimesh universitare Bachelor.