Kolegji Universitar "WISDOM" ka përfunduar me sukses ditët e informimit online me maturantët e Shqipërisë. (1 Mars-31 Mars)Përfaqësuesit e Kolegjit Universitar "WISDOM" i kanë informuar maturantët rreth programeve të studimit, stafit akademik, auditorëve, teknologjisë dhe përparësit që ka Kolegji Universitar "WISDOM".Të dashur maturantë, Ju ftojme te zgjidhni Kolegjin Universitar "WISDOM"! Ju mirëpresim!