Kolegji Universitar “ Wisdom” sot më 20 Maj 2020 organizoi leksion online me temë: “ KËSHILLI I LARTË I PROKURORISË, ORGANIZIMI, FUNKSIONIMI DHE SFIDAT”
Ishte kënaqësi të kishim të ftuar në këtë leksion Zv. Kryetar i Këshillit Lartë të Prokurorisë Z. Alfred Balla.