Kolegji Universitar Wisdom uron ta kalojmë sa më lehtë këtë situatë të vështirë!
Një falenderim vjen për gjithë stafin akademik të K U “Wisdom”, i cili vazhdon mësimin online dhe komunikimin e përditshëm me studentët. Ne ju qëndrojmë pranë studentëve tanë në këto ditë duke mos u shkëputur nga procesi mësimor. Le të bëjmë më të mirën e mundshme të gjithë sëbashku!
Për cdo problem që mund të hasni lidhur me leksionet online ju lutem kontaktoni nëpërmjet email me profesorët.
Qëndroni në shtëpi e ndiqni leksionet online.
Bashkë do ia dalim!