Klinika Psikologjike "Urtësia" në bashkëpunim me "Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë" pranë Kolegjit Universitar "Wisdom" organizuan ditën e Hënë ora 17:00 në platformën "Zoom" seminarin me temë" Përballimi i stresit në kohë pandemie". E ftuar ishte psikologia dhe psikoterapistja Lediona Braho.

Gjatë këtij seminari u diskutua mbi sindromën e stresit të shaktuar nga Covid-19 dhe teknikat e relaksimit.