Kolegji Universitar "WISDOM" falenderon Z. Kreshnik Tërnova Av, MPH, LL.M i cili është Drejtor Rajonal i Shërbimeve të Transportit Rrugor, Durrës per leksionin online te zhvilluar sot në datë 22 maj 2020 me temë: "Drejtoria e shërbimeve të transportit rrugor dhe problematikat në kohë pandemie". Leksioni ishte shumë i dobishëm, informues ku Z. Ternova i dha pergjigje te gjitha pyetjeve qe kishin studentet dhe studentet e Kolegjit Universitar "Wisdom".