Në datën 17 Dhjetor vazhdimi i ciklit te leksioneve, Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" ne bashkepunim me Kolegjin Universitar "Wisdom" organizuan trajnim me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë trajnim morën pjesë studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Asistentit Juridik të cilët do të pajisen me çertifikata.