Klinika psikologjike “Urtësia” përfundoi me sukses trajnimin me temë “Zhvillimi psikosocial i fëmijës” me trajnere psikologen e njohur Eva Filaj, akredituar nga “Urdhri i Psikologut”. Të gjithë ju që jeni të interesuar në një fushë të caktuar dhe do të donit të bëheshit pjesë e trajnimeve në vazhdë të edukimit në vazhdim mund të na shkruani dhe sugjeroni temat tuaja. Shumë shpejt do të publikojmë temën dhe trajnimin e radhës. Për çdo informacion na shkruani në inbox ose në adresën: kpurtesia@yahoo.com