Aktivitete

Kolegji Universitar Wisdom në Panairin Work and Study 2019

Lexo Më Shumë...

Konferencë Studentore me temë “Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian”

Sot, më datë 14.05.2019, Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom“ zhvilloi mesukses Konferencën Studentore me temë: “Perspektivat dhe sfidat e integrimit të Shqipërisë nëBashkimin Europian”, me pjesëmarrje të studentëve dhe nga universitete të tjera.
Lexo Më Shumë...

Leksioni i hapur me temë “Psychotherapy in Multicultural Setting”

Sot, më datë 10 Maj, ora 10-00, Departamenti i Psikologjisë dhe NJKSHMJ organizuan leksionin e hapur me profesoren nga Shkupi në fushën e psikologjisë me temë   “Psychotherapyin Multicultural Setting” me lektore Prof. Dr. Emilija Stoimenova Canevska, ngaInternational Balkan University .Morën pjesë ...
Lexo Më Shumë...