Aktivitete

Filloi sot viti akademik 2019-2020 në Kolegjin Universitar “Wisdom”

Për të njëmbëdhjetin vit me radhë edhe sot, Kolegji Universitar “Wisdom” hapi dyert e auditoreve tëinstitucionit për të mirëpritur studentët, të cilët nisën vitin akdemik 2019-2020. Të privilegjuar se jemizgjedhur nga maturantë me rezultate shumë të mira, të rinj ambiciozë dhe kërkues, si dhe ...
Lexo Më Shumë...

Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar "Wisdom".

21.06.2019  Bashkëpunim mes DMPP dhe Kolegjit Universitar "Wisdom".Në ambjentet e Kolegjit Universitar “Wisdom”, u zhvillua cermonia e dhënies së titullitMisionar-Paqeje dhe Ambasador Nderi, pedagogut të Kolegjit Universitar “Wisdom”, Dr. ElmazSherifi.
Lexo Më Shumë...

Festa e realizuar në Kolegjin Universitar ”WISDOM” me rastin e mbylljes së vitit shkollor.

07.06.2019   Festa e realizuar në Kolegjin Universitar ”WISDOM” me rastin e mbylljes së vitit shkollor.
Lexo Më Shumë...

Studentët e programit të studimeve me karakter profesional organizuan aktivitetin: “Të njohim nga afër një ditë pune të një agjenti dhe Agjensie të Pasurive të Paluajtshme”. 

13.06.2019  Studentët e programit të studimeve me karakter profesional “Agjent i Pasurive të Paluajtshme”organizuan aktivitetin: “Të njohim nga afër një ditë pune të një agjenti dhe Agjensie të Pasurivetë Paluajtshme”.Ky aktivitet u realizua në kuadër të lëndës: “Arkitekturë dhe zhvillim urban”. ...
Lexo Më Shumë...

Njësinë Kërkimore Shkencore dhe Marrëdhënieve me Jashtë zhvilluan trajnimin me temë "Shërbimi Social në Institucionet Publike dhe Jopublike"

07.06.2019.  Departamenti i Psikologjisë në bashkëpunim me Njësinë Kërkimore Shkencore dheMarrëdhënieve me Jashtë zhvilluan trajnimin me temë "Shërbimi Social në Institucionet Publikedhe Jopublike", për studentët e programit "Asistent Social".
Lexo Më Shumë...

Studentët e KU “Wisdom” morën pjesë në forumin përmbyllës me temë : “Fëmijët brenda sistemit të drejtësisë”

03.06.2019  Në kuadër të bashkëpunimit që Kolegji Universitar “Wisdom” ka me Qendrën Shqiptare përRehabilitimin e Traumës dhe Torturës, studentët e KU “Wisdom” morën pjesë në foruminpërmbyllës me temë : “Fëmijët brenda sistemit të drejtësisë”. Ky forum u ndoq me mjaft interesnga studentët, të cilët ...
Lexo Më Shumë...

U zhvillua trajnimi me temë: “Si të aplikojmë suksesshëm për një pozicion pune”.

03.06.2019   Zyra e Burimeve Njerëzore Karrierës dhe Jetës studentore, zhvilloi trajnimin me temë: “Si tëaplikojmë suksesshëm për një pozicion pune”.
Lexo Më Shumë...

U zhvillua trajnimi me ekspertë përkatës në fushën Juridike me temë : “Legjislacioni dhe teknikat e hartimit të ligjit”

28-30.05.2019  Në datat 28,29,30 Maj 2019, ora 10:00-11:00 u organizuan me studentët e programit AsistentJuridik dhe Agjent i Pasurive të Paluajtshme të Fakultetit Juridik, trajnimet me ekspertët përkatësnë fushën Juridike.Znj. Elona HASKA, ish-eksperte e Ministrisë së Drejtësisë me tematikë: “...
Lexo Më Shumë...

Leksion i hapur me temë: “Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit”

28.05.2019  U zhvillua leksioni i hapur me temë: “Inteligjenca e Leonardo Da Vinçit” me Prof.Dr. Vincenzo Galatro, personalitet i shquar në fushën e psikologjisë. Studentët dhepedagogët e Kolegjit Universitar “WISDOM” treguan interes të veçantë mepjesëmarrjen dhe interesin e tyre për tematikën e ...
Lexo Më Shumë...

Studentët dhe stafi i Kolegjit Universitar “WISDOM” morën pjesë në një seancë dhurimi gjaku

23.05.2019  Studentët dhe stafi i Kolegjit Universitar “WISDOM” morën pjesë në një seancëdhurimi gjaku, për t`u ardhur në ndihmë fëmijëve talasemikë.Një akt fisnik dhe human për të ndihmuar jetë në nevojë.
Lexo Më Shumë...
Previous[ Page 2 of 12 ]Next