Aktivitete

TRAJNIM, Kolegji Universtar "Wisdom"

Në datën 24 Dhjetor u zhvillua leksioni në zoom, Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" në bashkëpunim me Kolegjin Universitar "Wisdom" organizuan trajnim me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Në Kolegjiun Universitar "Wisdom" duke respektuar distancat rregullat e autoriteteve për COVID u diplomua brezi i parë i studentëve të programit të studimit me karakter profesional”Agjent i Pasurive të Paluajtshme” i akredituar së fundmi maksimalisht 6 vite nga ASCAL.
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM, Kolegji Universitar "Wisdom"

Në datën 23 Dhjetor u zhvillua leksioni i radhës në zoom, Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" në bashkëpunim me Kolegjin Universitar "Wisdom" organizuan trajnim me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri....
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM, Kolegji Universitar "Wisdom"

Në datën 17 Dhjetor vazhdimi i ciklit te leksioneve, Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" ne bashkepunim me Kolegjin Universitar "Wisdom" organizuan trajnim me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM,Kolegji Universitar "Wisdom"

Në datën 16 Dhjetor,Instituti "Për Aktivizëm dhe Ndryshim Social" dhe Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" organizuan në Kolegjin Universitar"WISDOM" trajnimi me eksperte Znj. Baisa Sefa. Ky aktivitet u realizua më mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri.Në këtë trajnim ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Kolegji Universitar "Wisdom"Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar "Wisdom" organizoi leksionin e hapur online:"Democrazia e RespublicaLibertas e Leges"Patëm nderin dhe kënaqësinë të kishim të ftuar:- Prof. emeritus Sebastiano Tafaro Università degli Studi di Bari "Aldo Moro"- Prof. emeritus ...
Lexo Më Shumë...

TAKIM ME ALUMNI,Departmentit i Psikologjisë

Departmentit i Psikologjisë i Kolegjit Universitar "Wisdom " organizoi më datë 14.12.2020 takim me Alumnin .Takimi u zhvillua në platformën ZOOM. Pjesëmarrës ishin ish studenët dhe studentë aktual të Departmentit të Psikologjisë.Në këtë takim studentët shkëmbyen eksperiencat e tyre pas diplomimit ...
Lexo Më Shumë...

Kolegji Universitar "Wisdom"

Anëtarët e Klinikës Ligjore "Wisdom" moren pjesë në trajnimin në fushën e biznes komunikimit dhe komunikimit interpersonal me ligjërues Prof. Dr. Gadaf Rexhepi.TË GJITHË ATA QË DO E PËRFUNDOJNË KËTË KURS PA PAGESË DO TË MARRIN ÇERTIFIKATA PËR TË NJEJTIN.Përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit në ...
Lexo Më Shumë...

TRAJNIM,Klinika psikologjike “Urtësia”

Klinika psikologjike “Urtësia” përfundoi me sukses trajnimin me temë “Zhvillimi psikosocial i fëmijës” me trajnere psikologen e njohur Eva Filaj, akredituar nga “Urdhri i Psikologut”. Të gjithë ju që jeni të interesuar në një fushë të caktuar dhe do të donit të bëheshit pjesë e ...
Lexo Më Shumë...

Webinar, KU "Wisdom"

Në datën 10 Dhjetor u organizuar webinar me temë “Reforma në Drejtësi" me Eksperten Znj. Baisa Sefa.
Lexo Më Shumë...
[ Page 1 of 20 ]Next