Kolegji Universitar "Wisdom"Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar "Wisdom" organizoi leksionin e hapur online:"Democrazia e RespublicaLibertas e Leges"Patëm nderin dhe kënaqësinë të kishim të ftuar:- Prof. emeritus Sebastiano Tafaro Università degli Studi di Bari "Aldo Moro"- Prof. emeritus Kudret Çela Univ. Tiranës (në pension)- Prof. Dr. Altin Shegani Ph.D. Univ. Tiranës- Prof. Arta Mandro (Balili) Shkolla e Magjistraturës- Prof. Dr. Aurela Anastasi Univ. Tiranës- Ph.D. Shpëtim Karakushi Prokuroria Tiranës- Ph.D. MA. Irvin Faniko K.U. Wisdom