Ditën e sotme studentët e programit “Agjent i Pasurive të Pauajtshme” dhe “Asistent Juridik” në Fakultetin e Drejtësisë Kolegji Universitar “Wisdom” zhvilluan një vizitë një ditore në ambjentet e Agjencisë Imobiliare CENTURY21Action, në kuadër të njohjes së praktikës së punës dhe menaxhimit të procesit të shitjeve të pasurive të paluajtshme në vendin tonë. Gjatë kësaj vizite studentët u pritën nga Brokerja e Zyrës Znj.Nertila Radomi e cila ju shpjegoi nga afër si realizohet shitja e një prone, procesi, aspektet që duhen mbajtur në konsideratë.