Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" sot organizoi leksion online me temë: “ Çfarë janë Studimet Kulturore në Biznes" ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Dr. MBA Enriko CEKO .
Na ndiqni live në facebook në faqen zyrtare Kolegji Universitar “ Wisdom “