Njoftime

NJOFTIM

Klinika psikologjike “Urtësia” pranë Kolegjit Universitar Wisdom organizon ditën e premte datë 29 Mars,ora 17:00 në platformën “Zoom” leksionin e hapur me temë “Intervista dhe vlerësimi klinik”. Leksioni do të drejtohet nga psikologu klinik Ilir Havolli i cili është njëkohësisht edhe ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Të nderuar studentë të Kolegjit Universitar “Wisdom” !Ju bëjmë me dije se më datë 06 Prill 2021, ora 10.00, Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom”, organizon Konferencën Shkencore Kombëtare online me temë: “Krimet kibernetike dhe praktika e organeve ligjzbatuese shqiptare për ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMSemestri i dytë fillon në datën 16 Mars 2021. Mësimi do të zhvillohet përsëri online deri në një njoftim të dytë.Ju lutem të bëheni pjesë e platformës Microsoft Teams duke filluar nga data 16.03.2021.Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni.KOLEGJI UNIVERSITAR WISDOM
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Departamentit të Psikologjisë se sezoni I provimeve të dimrit është 22.02.2021 – 12.03.2021.Të gjithë studentët janë njoftuar nëpërmjet emailit personal për provimet dhe oraret.Datat e provimeve të sezonit të dimrit janë të afishuara edhe në ambjentet e KU Wisdom.Kolegji ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Departamentit të Drejtësisë se sezoni I provimeve të dimrit është 22.02.2021 – 12.03.2021.Të gjithë studentët janë njoftuar nëpërmjet emailit personal për provimet dhe oraret.Datat e provimeve të sezonit të dimrit janë të afishuara edhe në ambjentet e KU Wisdom.Kolegji ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Njoftohen studentët e Departamentit të Ekonomisë se sezoni I provimeve të dimrit është 22.02.2021 – 12.03.2021.Të gjithë studentët janë njoftuar nëpërmjet emailit personal për provimet dhe oraret.Datat e provimeve të sezonit të dimrit janë të afishuara edhe në ambjentet e KU Wisdom.Kolegji ...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

NJOFTIMSezoni i provimeve të mbartura fillon më datë 15.02.2021 deri në datën 19.02.2021.Secili student do të njoftohet nga sekretaria për datat e provimeve të mbartura.Suksese të gjithëve!
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” organizon Konferencën Shkencore Ndërstudentore me temë: “Impakti psikosocial dhe ekonomik i Covid-19”.Janë të ftuar të dërgojnë punimin e tyre studentë nga të gjitha institucionet arsimore të larta në adresën e ...
Lexo Më Shumë...

ProQuest

Njoftohen të gjithë studentët dhe personeli akademik i Kolegjit Universitar “Wisdom”, se kanë qasje në përdorimine bibliotekës online në linkun e mëposhtëm;https://ebookcentral.proquest.... elektronike (on-line) Proquest ofron përkatësisht 180.716 tituj total libra online akademik, në formatPDF, si:...
Lexo Më Shumë...

NJOFTIM

Klinika psikologjike “Urtësia” në bashkëpunim me departamentin e Psikologjisë në KU “Wisdom” organizojnë një aktivitet ku e ftuar do të jetë psikologia e njohur Lorela Garuli. Ajo do të prezantojë librin e parë të botuar prej saj me titull “ Zbulo fëmijën tënd” . Ky libër na ...
Lexo Më Shumë...
[ Page 1 of 19 ]Next