Të dashur maturantë,sot është dita e fundit e regjistrimeve për raundin nr.2.Nxitoni të regjistroheni!

Të gjithë aplikantët, të cilët kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e dytë dhe janë shpallur fitues, mund të kryejnë procesin e regjistrimit, duke paraqitur dokumentacionin përkatës, në sekretaritë mësimore, në programin e studimit ku dëshirojnë të vazhdojnë studimet.Zgjidhni në 10 preferencat tuaja Kolegjin Universitar “Wisdom” dhe siguroni vendin tuaj ne auditor.Zgjidh programin e duhur për ty:DrejtësiMenaxhim BiznesFinancë-BankëPsikologjiPrograme profesionale të larta (2 vjeçare)Asistent JuridikAgjent i pasurive të paluajtshmeAsistent socialAsistent administrativJu mirëpresim! Për cdo informacion që ju nevojitet kontaktoni në: 067 60 22 735 04 22 000 63 info@wisdom.edu.alFACEBOOK: Kolegji Universitar “Wisdom” - Faqja ZyrtareINSTAGRAM: @kolegjiuniversitarwisdom www.wisdom.edu.alAdresa:Rruga “Medar Shtylla” (Komuna Parisit),TiranëKolegji Universitar WISDOM#KolegjiUniversitarWisdom#LetWisdomGuide#ZgjidhWISDOM#Tiranë