Departamenti i Psikologjisë Wisdom , Klinika Psikologjike Urtësia, Qendra e Shëndetit Mendor Prizren dhe Qendra “Inner life” organizojnë datë 22.05.2020 ora 10:00
Tryezë e Rrumbullakët: Shëndeti mendor në kohë pandemie. Me pjesëmarrjen e
Prof.As. Naim Fanaj, Psikiatër, Drejtor i Qendrës së Shëndetit Mendor Prizren
Dr. Fleura Shkëmbi: Terapiste, Drejtore Ekzekutive e Qendrës “Inner Life”

Jeni të ftuar të na ndiqni gjithashtu në livestream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar "Wisdom"