Në Kolegjin Universitar "Wisdom" nis " JAVA DIALEKTIKE".Nga data 14 Qeshor deri më 17 Qeshor 2021 do të ketë leksione, diskutime, analiza dhe opinione të zhvilluara on-line nga Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në bashkëpunim me të ftuarit. Ju ftojmë të na ndiqni në live stream Facebook në faqen zyrtare Kolegji Universitar "Wisdom"