Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Mosha e tretë në periudhën post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Gëzim Tushi,Sociolog. Na ndiqni ditën e martë datë 15.06. 2021 ora 10:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINK ne zoom.https://zoom.us/j/91218015600.... ID912 1801 5600Passcode 543575