Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “E ardhmja e fëmijëve në botën post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Denata Toçe Psikologe.Na ndiqni ditën e mërkurë datë 16.06. 2021 ora 10:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.LINK ne zoom.https://zoom.us/j/91218015600.... ID912 1801 5600Passcode 543575