Kolegji Universitar “ Wisdom” organizon leksion online me temë: “ KËSHILLI I LARTË I PROKURORISË, ORGANIZIMI, FUNKSIONIMI DHE SFIDAT”
Kemi kënaqësinë të ftojmë në këtë leksion Zv. Kryetar i Këshillit Lartë të Prokurorisë Z. Alfred Balla.

Leksioni Online do të realizohet nëpërmjet aplikacionit zoom ditën e mërkurë, datë 20 Maj 2020, në orën 10.00.

Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Wisdomi të marrin pjesë në leksion.