Klinika psikologjike "Urtësia" organizon trajnimin: "Zhvillimi psikosocial i fëmijës" me psikologen kliniciste Eva Filaj. Pas diplomimit të saj në Francë, Filaj punon dhe jep kontributin e saj në vendin tonë. Ky trajnim do të ishte me mjaft interes për të gjithë profesionistët të cilët janë të fokusuar tek fëmijët dhe punojnë me ta. Trajnimi do të zhvillohet në datën 4 dhjetor ora 15:00 në platformën ZOOM. Akredituar nga "Urdhri i Psikologut" , 5 kredite. Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në adresën kpurtesia@yahoo.com