Kolegji Universitar Wisdom njofton të gjithë stafin akademik dhe studentët se pas festave të 28-29 Nëntorit jemi gati të nisim përsëri mësimin.Stafi akademik në ambjentet e KU "WISDOM" dhe studentët në platformën TEAMS,sipas orarit.Shihemi në 1 Dhjetor!