Njoftojmë se në datë 4 dhe 5 Dhjetor 2019, ditën e mërkurë dhe të enjte, ora 11.30, salla 3, Godina A, do të zhvillohen workshop-e të organizuara nga Njësia e Kerkimit Shkencor dhe Marrëdhënieve me Jashtë dhe Departamenti i Ekonomisë, me profesorin amerikan Ronald M. Nate, Ph.D Professor Economics Brigham Young University-Idaho.