Të nderuar studentë të Kolegjit Universitar “Wisdom” !
Ju bëjmë me dije se më datë 06 Prill 2021, ora 10.00, Fakulteti i Drejtësisë i Kolegjit Universitar “Wisdom”, organizon Konferencën Shkencore Kombëtare online me temë: “Krimet kibernetike dhe praktika e organeve ligjzbatuese shqiptare për parandalimin, zbulimin dhe goditjen e tyre”.
Ftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Wisdom” por edhe nga IAL të tjera publike dhe private që të bëhen pjesë e kësaj konference online me punimet e tyre.

Afati i dërgimit të abstrakteve: 26 Mars 2021
Afati i dërgimit të punimit të plotë: 2 Prill 2021
Adresa e e-mailit për punimet: noela.mahmutaj@wisdom.edu.al