Njoftojmë stafin akademik dhe administrativ (jo studentët) se duke filluar nga data 2 Dhjetor-6 Dhjetor 2019 duhet të paraqiten në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me orar të reduktuar,përkatesisht në 9.30-13.30.

Urojmë qetësim të situates sa më shpejt.