Në  përputhje me Urdhërin nr 135, datë 09.93.2020 “ Për mbylljen e institucioneve arsimore për parandalimin e përhapjes së COVID-19”
U vendos që të mbyllen institucionet arsimore për periudhë dy javore, deri më 23 mars 2020. Urdhri hyn në fuqi duke filluar nga dita e sotme 09.03.2020 deri më 23.03.2020.
Për çdo lajmërim do të informoheni nëpërmjet e-mail dhe Facebook/Instagram/Website.