Kolegji Universitar "Wisdom", ju njofton se si rezultat i Covid 19, Konferenca Kombëtare Shkencore me temë: “ E ardhmja e Evropës dhe Kurrikula e Studimeve Kulturore në Biznes në kuadër të procesit të Bolognes" që ishte planifikuar në muajin Prill do të spostohet për tu realizuar në fund të muajit Maj,2020! Të gjithë të interesuarit të vazhdojnë të dërgojne artikujt e tyre në adresën e email irna.dobi@wisdom.edu.al . Për cdo informacion më të detajuar do të njoftoheni në ditët në vazhdim.