Në Kolegjin Universitar “ Wisdom “ nis “JAVA DIALEKTIKE“ .
Nga data 8 Qershor deri më 12 Qershor 2020 do të ketë leksione, diskutime, analiza dhe opinione të zhvilluara online nga departamenti i psikologjisë në bashkëpunim me të ftuarit.

Ju ftojmë të na ndiqni në live stream facebook në faqen zyrtare Kolegji Universitar “ Wisdom "