Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: “ L'avvocato e la verità “ ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Avv. Vincenzo di Maggio- ex-presidente dell’ordine dei Avvocati di Taranto. Componente del: - Consiglio Nazionale Forense presso il Ministero della Giustizia;- della Scuola Superiore dell’Avvocatura;- della FIIF (La fondazione per la informatizzazione e l’innovazione forense).Gjithashtu nderon me pjesëmarrjen: Prof. emeritus Sebastiano TAFARO Università degli Studi di Bari "Aldo Moro" , dhe Ph.D. Shpëtim Karakushi,Prokuroria e Tiranës.
Na ndiqni ditën e premte 12 Qershor 2020 në orën 14.30 në livestream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar " Wisdom".