Njoftojmë se në datat 10-13 Shtator 2020 organizohet Panairi “GATI PËR SHKOLLË” ku do të jetë pjesëmarrës dhe Kolegji Universitar “Wisdom”.Ftojmë të gjithë maturantët të vijnë pranë stendës sonë ku mund të informohen me tepër mbi degët që ne ofrojmë.Gjithashtu ju ftojmë të bëheni pjesë e një konkursi online në të cilin shumë maturantë do të shpallen fitues.Ndiqni hapat që shpjegohen në fotot e postuara.