Njoftojmë stafin akademik dhe administrativ (jo studentët) se në ditën e Hënë 2 Dhjetor 2019 duhet të paraqiten në ambjentet e Kolegjit Universitar Wisdom me orar të reduktuar!
Për çdo informacion lidhur me orarin do t’ju komunikohet në ditët në vijim.

Urojmë qetësim të situates sa më shpejt.