Lista e aplikantëve fitues për vitin shkollor 2019-2020

-Lista e plotë dhe renditja për raundin e dytë të kandidatëve në Kolegjin Universitar Wisdom

Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF)Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF)Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF)Lista dhe renditja per programet ...
Lexo Më Shumë...

-Lista e plotë dhe renditja për raundin e parë të kandidatëve në Kolegjin Universitar Wisdom

Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF) Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF) Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF) Lista dhe renditja per ...
Lexo Më Shumë...