Lista dhe renditja per programet e studimit Bachelor 3-vjecarLista dhe renditja për programin Drjetesi (PDF)Lista dhe renditja për programin Menaxhim Biznesi  (PDF)Lista dhe renditja për programin Financë-Bankë  (PDF) Lista dhe renditja për programin Psikologji  (PDF) Lista dhe renditja per ...