NJOFTIM I RËNDËSISHËM
Njoftohen të gjithë maturantët, të cilët kanë aplikuar në raundin e 3-të, por që nuk janë regjistruar ende në asnjë program studimi se duke filluar nga dita e hënë, dt. 28.10.2019, duhet të paraqiten pranë Fakulteteve ku ata janë të interesuar të studiojnë dhe të kontaktojnë sekretaritë mësimore për t’u regjistruar në kuotat e lira. Kuotat e lira për çdo program studimi i gjeni në portalin U-albania. Regjistrimet do të mbyllen në datën 31/10/2019

Kolegji">Kolegji Universitar WISDOM