Në Kolegjin Universitar “ Wisdom “ nis
“JAVA DIALEKTIKE“ .
Nga data 1 Qershor deri më 5 Qershor 2020 do të ketë leksione, diskutime, analiza dhe opinione të zhvilluaea online nga departamenti i ekonomisë në bashkëpunim me të ftuarit.

Ju ftojmë të na ndiqni në live stream facebook në faqen zyrtare Kolegji Universitar “ Wisdom "