Departamenti i Psikologjisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar “Wisdom” ,organizon leksion të hapur on-line me temë: “Shëndeti mendor gjatë dhe post-COVID”, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Dr. Arjana Rreli.
Na ndiqni ditën e enjte datë 17.06. 2021 ora 15:00 në live stream Facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar “Wisdom”.
LINK ne zoom.
https://zoom.us/j/91218015600...
Meeting ID912 1801 5600
Passcode 543575