Kolegji Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: " Drejtoria e shërbimeve të transportit rrugor dhe problematikat nga Covid-19" Kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Z.Kreshnik Tërnova AV, MPH, LL.M Drejtorin Rajonal të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Durrës .

Na ndiqni ditën e premte, datë 22 Maj 2020 në orën 11.00 në livestream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar " Wisdom".