Klinika psikologjike "Urtësia" organizon trajnimin: "Hyrje në klinikën psikanalitike të neurozave" me psikologen kliniciste Eva Filaj. Pas diplomimit të saj në Francë, e orientuar drejt psikanalizës lakaniane, Filaj punon dhe jep kontributin e saj në vendin tonë. Trajnimi do të zhvillohet në datën 20 nëntor ora 15:00 në platformën ZOOM. Akredituar nga "Urdhri i Psikologut" , 5 kredite. Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në adresën kpurtesia@yahoo.com