NJOFTIMJu ftojmë të ndiqni një webinar (seminar online) në lidhje me se si ta strukturojmë biznesin dhe ta mbrojmë atë nga rrënimi, se si të prodhojmë dhe të rrisim të ardhurat. Ky webinar organizohet nga Shtëpia Botuese New Era Publications dhe webinarin do ta mbajë Andrea D'Agostini, i cili është vlerësuar si Yll Biznesi. Seminari do të jetë më datë 5 Dhjetor, në orën 18:00 Ky webinar është përgatitur për të qenë në interesin e gjithë stafit dhe studentëve. Më poshtë keni linkun ku mund të regjistrohen të gjithë të interesuarit: https://newerapub.com/webinar/... Kodi që do të vendosni është: 3637-LIB MOS MUNGONI!