NJOFTIM
KU "Wisdom" njofton stafin akademik dhe të gjithë studentët e Kolegjit Universitar "Wisdom" se pushimet dimërore fillojnë më datë 24.12.2020 deri më datë 04.01.2021.Më datë 05 Janar 2021 rifillon procesi mësimor online nëpërmjet platformës Teams.Stafi i KU "WISDOM" ju uron Gëzuar Festat e Fundvitit!