Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Wisdom të aplikojnë për tu bërë pjesë në Forumin Evropian Alpbach.
Çdo vit, 700 talente të rinj nga më shumë se 100 vende u jepet një bursë për të marrë pjesë në Forumin Evropian Alpbach dhe u jepet mundësia unike për të diskutuar çështjet relevante të kohës sonë, ndërsa ndërtojnë një rrjet unik global.

Korniza kohore e aplikimit për bursë dhe për të marrë pjesë në Forumin Evropian të këtij viti Alpbach, shkon nga 17 shkurt deri më 31 Mars, 2020!
Mund te aplikoje çdo person nën moshën 30 vjec nga e gjithë bota që duan të vijnë në Alpbach dhe të ndajnë ide dhe qasje inovative në shkencë dhe shoqëri. Bursa përfshin tarifën e pjesëmarrjes dhe, nëse është e nevojshme, koston e akomodimit dhe paratë e xhepit për kohëzgjatjen e Forumit. Të gjitha informacionet mbi modalitetet e aplikacionit mund të gjenden këtu.

Become">https://www.alpbach.org/en/sch... part of Europe’s “Festival of Ideas”! Every year, over 650 students from almost 100 nationalities participate as scholarship holders in the European Forum Alpbach. Join smart minds from around the world in a charming Alpine village, immersing yourself in an environment bursting with nov...