Departamenti i Ekonomisë, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë: “ Ku po shkojmë? Si të përballojmë situatën e Covid-19” ku kemi kënaqesie të kemi të ftuar Prof. Dr Enriko Ceko.Gjithashtu tema tjetër “Fiskalizimi! A jan gati bizneset për këtë ndryshim të ri? Sfidat që na presin.” do të trajtohet nga e ftuara Dokt Jonida Myshketa.
Na ndiqni ditën e mërkurë datë 3 Qershor 2020 në live stream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar "WISDOM" .