Fakulteti i Drejtësisë & Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore në Kolegjin Universitar "WISDOM" organizon leksion online me temë:“Crisi economico - sanitaria e complessita' giuridica: il fenomeno del "mondo piccolo" e il principio “common safety, common benefit" come modello giuridico euristico, ku kemi kënaqësinë të kemi të ftuar Prof. emeritus Sebastiano TAFARO Università degli Studi di Bari "Aldo Moro", Prof. Francesco Moliterni Università degli Studi di Bari "Aldo Moro", dhe Ph.D. Valbona Karapici Universiteti Tiranës UT.
Na ndiqni ditën e enjte 23 Korrik 2020 në orën 12.00 në livestream facebook në faqen tonë zyrtare Kolegji Universitar " Wisdom"