Mundësia e fundit për maturantët!RAUNDI NR.3 12-14 Tetor Zgjidhni në 10 preferencat tuaja Kolegjin Universitar “Wisdom” dhe siguroni vendin tuaj ne auditor.Zgjidh programin e duhur për ty:DrejtësiMenaxhim BiznesFinancë-BankëPsikologjiPrograme profesionale të larta (2 vjeçare)Asistent JuridikAgjent i pasurive të paluajtshmeAsistent socialAsistent administrativJu mirëpresim! Për cdo informacion që ju nevojitet kontaktoni në: 067 60 22 735 04 22 000 63 info@wisdom.edu.alFACEBOOK: Kolegji Universitar “Wisdom” - Faqja ZyrtareINSTAGRAM: @kolegjiuniversitarwisdom www.wisdom.edu.alAdresa:Rruga “Medar Shtylla” (Komuna Parisit),TiranëKolegji Universitar WISDOM#KolegjiUniversitarWisdom#LetWisdomGuide#ZgjidhWISDOM#Tiranë