Qendra "Klinika Ligjore Wisdom" dhe Fakulteti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM", ditën e shtunë 16 Maj 2020 ora 11:00 organizon: Leksion të Hapur Online me temë "Cov - 19 dhe ndikimi në sistemin gjyqësor Britanik" i ftuar, Gazetari i mirënjohur dhe Juristi në Britaninë e Madhe Z. Kujtim Vani, Ish-Student i Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar "WISDOM".

Janë të ftuar studentët e Kolegjit Universitar "WISDOM", të marrin pjesë në këtë leksion online e cila do të zhvillohet live ne platformën zoom, Ju lutem dërgoni konfirmimin tuaj në emailin: albaniduraj@yahoo.com.