Zyra e Burimeve Njerëzore, Karrierës dhe Jetës Studentore në bashkëpunim me Njësinë e Kërkimit Shkencor dhe e Marrëdhënieve me Jashtë të KU "Wisdom", organizon leksionin e hapur me temë :"Si të shkruajmë një artikull shkencor"!

Lektrojnë Dr. Valbona Softa dhe Dr. Irna Dobi.

Në kuadër të Konferencave Studentore që do të zhvillohen, ftojmë studentët e Kolegjit Universitar “Wisdom” të marrin pjesë në Workshop-in me temë: “Si të shkruajmë një artikull shkencor"!


Leksioni do të zhvillohet më datë 04.04.2019, në orën 10.00, në sallën 4.